Overslaan en naar de inhoud gaan

Explore the human side of Audit & Assurance

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij helpen toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld. Van audit tot digital assurance en sustainability.

Bekijk hier de volledige video

Explore the human side of Audit & Assurance

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij helpen toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld. Van audit tot digital assurance en sustainability.

Dit is werken bij Audit & Assurance

Werk je het liefst aan auditopdrachten waarbij je impact groot is en bij veel verschillende soorten klanten? Van het uitvoeren van (niet-)financiële audits tot controles en consultancy. Binnen KPMG Audit & Assurance werk je in een hecht en divers team samen aan opdrachten bij zeer uiteenlopende organisaties. Van kleine familiebedrijven en vastgoedorganisaties tot overheidsinstellingen en beursgenoteerde ondernemingen. Heb jij een voorkeur voor een opdracht bij een type klant in een bepaalde branche? Dan gaan we daar samen naar op zoek.

In het Audit & Assurance team ben je betrokken bij een complete casus met maatschappelijke relevantie. Je kunt je eigen specialisatiepad kiezen. Kies voor Audit en help klanten met hun financiële audits. Of kies IT Assurance waarbij je organisaties adviseert over de beheersing en inrichting van IT-systemen. Of help onze klanten bij hun transitie naar een duurzame omgeving door middel van Assurance & Reporting.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Je werkt aan een divers palet van klanten. Van familiebedrijven, vastgoed, banken tot beursgenoteerde bedrijven. Ook heb je de mogelijkheid om je voorkeur aan te geven voor klanten waarvoor je zou willen werken.
  • Wij helpen onze klanten in een transitie naar een duurzame omgeving door middel van Assurance & Reporting. Zo helpen wij onze klanten een betrouwbaar beeld te geven van de wijze waarop het bedrijf opereert en presteert. Daar kan jij deel van uitmaken!
  • Je komt terecht in een team dat bestaat uit collega’s met verschillende disciplines en cultureel diverse achtergronden. Door onze verschillende perspectieven vullen we elkaar aan en creëren we nieuwe mogelijkheden.
  • Bij KPMG ligt de focus vanaf dag één op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Om ervoor te zorgen dat jij je snel thuis voelt, hebben we een uniek en award-winning onboardingprogramma voor je klaarstaan.
  • Werk is een activiteit, geen plek. Bij KPMG verdeel je, in overleg met je team, je tijd tussen thuis, de klant en het kantoor. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om dertig dagen per jaar vanuit het buitenland te werken.
  • We zijn een divers en dynamisch team waarin veel sociale activiteiten worden georganiseerd, zoals borrels, een skivakantie en de ‘Ramadan doe mee’-dag.
  • Zit je ergens mee, klein of groot, werk- of privégerelateerd? Wij geven je gratis en anoniem toegang tot erkende psychologen via het mental health platform OpenUp.
Ik voel me gehoord. Het maakt niet uit met wie ik in gesprek ben. Een trainee, een partner of iemand dicht bij de board, mijn mening wordt serieus genomen.

Anouar Said, Manager Sustainability Reporting & Assurance

Waar ligt jouw interesse?

Audit

Kies voor audit, waar je écht toegevoegde waarde kan leveren. Ga bijvoorbeeld samenwerken met luchtvaartmaatschappijen, musea, omroepen of banken en verzekeringsmaatschappijen.

IT Assurance

Voer IT audits uit en adviseer organisaties over de beheersing van IT-systemen, de inrichting van hun IT-organisatie en over informatiebeveiliging en privacy.

Sustainability

Ondersteun organisaties op het gebied van circulaire economie, Supply Chain Transparancy, sustainability Assurance en True Value.

Blog: Werken bij Audit: snel stappen maken binnen de KPMG-familie

Wie bij Audit werkt, maakt snel stappen. In een hecht team dat bestaat uit experts uit verschillende disciplines werk je aan audit-opdrachten voor zeer uiteenlopende organisaties. De mogelijkheden bij Audit zijn eindeloos, je kunt jezelf zijn én wordt snel opgenomen in de professionele KPMG-familie. Esra en Jordy vertellen over hun werk bij Audit.

Lees de blog

Blog: De (hybride) werkweek van Ciaran

Hoe ziet een (hybride) werkweek eruit in tijden van busy season? Hoe combineer je werken met sporten en ontspannen? Ciaran, senior consultant sustainability audit, vertelt je er meer over. 

Lees de blog

Audit & Assurance traineeships

Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos. Op basis van je interesses kies je het pad dat het best bij je past. Word je Audit Trainee? Of kies je voor een specialisatie in digital audit, IT audit & advisory of duurzaamheid? Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal, je ontwikkelt je snel door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waar je bij betrokken wordt.

Ontdek jouw mogelijkheden

Op zoek naar een scriptie of stage?

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van IT audit, risicobeheersing, data & analytics en sustainability? Bekijk de stage- en scriptiemogelijkheden voor jou.

Bekijk vacatures

Interesse?
Let’s meet Hanan Bahar