Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit & Assurance traineeships

lezen

Audit & Assurance traineeships

Audit & Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Help onze klanten in het omdenken van de dingen juist doen, naar de juiste dingen doen. Op deze manier draag jij bij aan hun streven naar groei of progressie. Werken aan vooruitgang die ertoe doet: vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij. 

Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos. Op basis van jouw interesses, kies jij het pad dat het beste bij jou past. Word je Audit Trainee? Of kies je voor een specialisatie in digital audit, IT audit & advisory of sustainability? Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal, je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. 

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Bij ons leer je zowel 'on the job' als met behulp van de Audit Academy iedere dag iets nieuws; van soft skills tot audit skills. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.
  • Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant en krijg je een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.
  • We werken aan diverse opdrachten voor o.a. multinationals. We helpen bedrijven met hun groei door het juiste te doen.
  • We zijn een jong en dynamisch team waarbinnen veel sociale activiteiten worden georganiseerd.

Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos

Start je als Audit trainee bij KPMG? Dan zijn de mogelijkheden om te leren en ontwikkelen eindeloos. Binnen ons Audit traineeship kan je je focussen op één van de specialisaties binnen audit. Benieuwd naar welke dit zijn? Bekijk de video!

Leren en ontwikkelen staat centraal

Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In ieder traineeship volg je de KPMG Audit Foundations en relevante trainingen voor jouw specialisatie waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant en krijg je een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien.

"Accountants, dat zijn toch maar saaie mensen?"

We leggen deze stelling voor aan onze collega's. 

"Nee, dat is niet waar. Accounts zijn geen saaie mensen. Kijk maar naar ons." - Thomas de Ruiter, Audit Supervisor. 

Benieuwd naar wat andere collega's hier over zeggen? Bekijk dan snel de video. 

 

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd in het Audit & Assurance Traineeship maar weet je niet welke track je moet kiezen? Geen zorgen! Wij helpen jou bij jouw keuze tijdens de sollicitatiegesprekken, en kunnen samen kijken wat het beste bij jou en jouw talent past. Solliciteer op één van de vacatures of neem contact op met onze recruiter.

Bekijk alle vacatures

Interesse?
Let’s meet Chaimae Berohou