Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Ontdek de carrièremogelijkheden voor jou! 

Bij KPMG ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Je groeit hard door de diversiteit aan specialismen en opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. 

Heb jij de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verkennen? Wij verkennen deze opties graag samen met jou. Afhankelijk van je ontwikkeling kun je doorstromen naar een andere functie óf kun je jezelf verder specialiseren.

Continu ontwikkelen

Groei is belangrijk. Voor jou persoonlijk én voor KPMG. We streven naar het creëren van een “great place to grow”; een werkcultuur waarin je dagelijks wordt uitgedaagd je te ontwikkelen. En in die ontwikkeling ondersteunen we je natuurlijk ook.

We bieden in- en externe scholingsmogelijkheden en je hebt de beschikking tot een jaarlijks opleidingsbudget. Op die manier kun jij je ontwikkelen in lijn met jouw ambities. En je doet het niet alleen. Heb je behoefte aan ondersteuning? Dat krijg je. Altijd. Van een collega, mentor of trainer. Zo leer je sneller en meer. Onze leiders zijn namelijk ook docenten, we leren van en met elkaar!

Trainingsaanbod

KPMG heeft een uitgebreid intern curriculum geënt op enerzijds onze business units, en anderzijds op onze strategische thema’s. Zo bieden we aanbod op het gebied van digitale transformatie, evenals een ESG curriculum. Tevens is er een uitgebreid aanbod op het gebied van je professionele ontwikkeling. Op deze manier verbreed jij je kennis en word jij dé expert in jouw domein. Zoek je support bij het organiseren van je werk; we helpen je ermee! Wil je aandacht besteden aan je werkprive balans: ons Health aanbod biedt echt een mooi support.

Ontwikkelingsgesprek

Wil je in de hoogte groeien? Je krijgt een Development Manager aangewezen en samen maken jullie een plan om te groeien van consultant naar manager of misschien wel director. Veel is mogelijk. Het vraagt wel van jou dat je je er ook echt voor gaat. KPMG biedt jou de juiste middelen en mogelijkheden om dit te realiseren.

Digitaal leren

We bieden een breed scala aan digitale leermogelijkheden. Zo is er Degreed, een digitaal en intern platform dat jou oneindig veel leermogelijkheden biedt. Hiermee kun je een skillscan uitvoeren en hier aan gekoppeld een gepersonaliseerd leerplan maken. We hebben daarnaast digitale bibliotheken zoals Linkedin Learning en Plural Sight, waarmee je zelf gestuurd je kunt ontwikkelen. Onze programma’s zijn een mix van face to face training, virtueel trainen en zelf gestuurd leren.

Audit Curriculum

Ga je aan de slag in de controlepraktijk? We helpen je om de juiste kennis en, vaardigheden te ontwikkelen die jouw dagelijks werk leuker en gemakkelijker maken. KPMG’ers in heel Europa volgen een vergelijkbaar programma via het KPMG Audit Curriculum. We zijn ook eerlijk: Als Auditor is er ook een verplicht programma om je vak professie jaarlijks te onderhouden.

Advisory Curriculum

Wij helpen onze collega’s de vaardigheden, die horen bij het vak van een consultant, te versterken. In de Advisory Academy bieden we een scala aan aanbod passend bij het niveau waarop je werkt in het bedrijf. Adviseren, onderhandelen, pitching, storytelling zijn topics waarin je je kunt bekwamen. We leren je het vak van consultant- on the job en of the job

De combinatie van leerdoelen is gebaseerd op de basiscompetenties van een consultant binnen KPMG Advisory. Je hebt de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen. Welke dit zijn hangt af van de onderwerpen waar jij jezelf in wilt ontwikkelen.

Strategische thema’s Digital en Duurzaamheid

'Digital' is onmisbaar in de huidige wereld daarom we een uitgebreid Digital curriculum waarmee je kunt werken aan je AI, ML, transformatie en data skills. Heb je meer interesse in duurzaamheid? Dan is er ook een uitgebreid aanbod van trainingen op het gebied van ESG.

SAP Foundation Academy

Ga je aan de slag in het Enterprise Solutions team binnen Technology? Tijdens de SAP Foundation Academy leer je hoe je aan de slag kunt gaan met de verschillende SAP modules en werk je nauw samen met internationale collega’s. Je hebt een ruime keuze aan tracks die je kan volgen aan de hand van jouw interesses, bijvoorbeeld in de richting van management accounting, sales en supply chain. Je bouwt een internationaal netwerk en je verrijkt je kennis, zodat je goed voorbereid naar de klant toe kan gaan. Meer weten? Bekijk de aftermovie. 

Traineeships

Sta je aan het begin van je carrière en wil jij jezelf klaarstomen om het échte bedrijfsleven in te gaan? Bij KPMG zijn de mogelijkheden eindeloos. Met onze audit & assurance traineeships staat jouw ontwikkeling centraal en je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en innovaties waarbij je betrokken bent. Ben je benieuwd naar welk traineeship het best bij jou past?

Meer informatie