Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Ontdek de carrièremogelijkheden voor jou!

Bij KPMG ben je vanaf dag één verantwoordelijk voor je werkzaamheden. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan specialismen en opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. 

Heb jij de ambitie om door te groeien en de grenzen van je talenten te verleggen? Wij verkennen graag samen met jou alle opties. Afhankelijk van je ontwikkeling kun je snel doorstromen naar een hogere functie en neemt je verantwoordelijkheid toe. Van trainee of consultant tot partner; alles is mogelijk.

Opleidingsmogelijkheden

Groei is belangrijk. Voor KPMG én voor jou persoonlijk. Daarom bieden we jou de allerbeste scholingsmogelijkheden. Je kunt zowel intern als extern op elk niveau opleidingen volgen die passen bij jouw ambitie. Samen ontdekken we welke opleiding past bij jouw en onze wensen. Uitdagend en inspirerend. Dat zijn onze opleidingen. En je doet het niet alleen. Heb je behoefte aan ondersteuning? Dat krijg je. Altijd. Van een collega, mentor of docent. Zo leer je sneller en meer.

Leerplatform Degreed

Degreed is een leerplatform dat jou een overzicht biedt van het volledige aanbod aan leermogelijkheden bij KPMG. Hiermee kun je een gepersonaliseerd leerplan maken om jouw rol en ontwikkeling te laten slagen. In elke fase van je carrière helpen we je om in contact te komen met anderen en om nieuwe vaardigheden te ontdekken. Dus waar je ook naartoe wilt gaan in je ontwikkeling, je leert en bouwt je vaardigheden op waar je maar wilt.

Carrièrepad binnen Advisory

1. Consultant/executive
2. Senior Consultant/Associate
3. Manager/Senior Manager/Associate director
4. Director
5. Partner
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5

KPMG Academy

Audit Academy

Ga je aan de slag in de controlepraktijk? We helpen je om de juiste kennis, vaardigheden en professionele houding te ontwikkelen. KPMG’ers in heel Europa volgen een vergelijkbaar programma via de KPMG Audit Academy.

Advisory Academy

Wij helpen onze medewerkers de basisvaardigheden, die horen bij het vak van een consultant, te versterken. In de zogenoemde Advisory Academy is voor de startersfunctie Consultant een logische clustering van leerdoelen en trainingen ondergebracht. De clustering van leerdoelen is gebaseerd op de basiscompetenties van een consultant binnen KPMG Advisory. Je krijgt onder andere training in adviesvaardigheden en ontwikkelt sales skills.

Digital Academy

Binnen de Digital Academy ontwikkel je zowel soft skills als hard skills. Zo leer je bijvoorbeeld meer over ‘Critical Thinking’ en ‘Design thinking’, maar ga je ook aan de slag met Artificial Intelligence, Cyber Security, Blockchain en Innovatie.

Carrièrepad binnen Audit

1. (Senior)Trainee
2. Supervisor
3. (Assistant)Manager + Senior Manager
4. Associate Partner of Director
5. Partner
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Stap 5