Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Data & Analytics!

lezen

Dit is werken bij Data & Analytics

In een digitale wereld is data dé bron voor een succesvolle organisatie. In het Data & Analytics team help je klanten om hun organisatie succesvol digitaal te transformeren door het combineren van datagestuurde technologie en onze omvangrijke domeinkennis. Je bouwt analyses, bespreekt resultaten en adviseert hoe de resultaten kunnen worden toegepast in de praktijk.

Dat kan zijn werken in een multidisciplinair team om ervoor te zorgen dat het gras van Ajax altijd groen is of om de wielerploeg Team DSM naar de top te helpen. Je levert een bijdrage aan organisaties om meer datagedreven te worden.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • We werken vaak in multidisciplinaire teams waarin we onze technische en businessexpertise combineren met proces-/sectorkennis uit andere teams.
  • Wij bouwen een ecosysteem voor de Johan Cruijff ArenA, welke dient als proeftuin om steden duurzamer en slimmer te maken.
  • Het Data & Analytics team organiseert jaarlijks een Hackweek waarin jij alle tijd en ruimte krijgt om met je eigen ideeën aan de slag te gaan.
  • Wij hebben veel aandacht voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de training en opleiding die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen volgens jouw persoonlijke groeipad.
Aan het proces, van trainen tot het optimaliseren van tactische beslissingen, hebben wij zeker bijgedragen.

Bram Schermer, Senior Consultant, werkt in het data science team nauw samen met Team DSM.

Video: Wielrennen door de ogen van KPMG

Wat is de beste positionering in een sprint? Wanneer moet een renner de sprint inzetten? En hoe ziet de perfecte sprinttrein eruit?

Dankzij de data-analyses van het Data & Analytics team kan de wielerploeg betere inzichten generen en tot een ideaal strijdplan komen voor de sprinttrein. 

Ben je benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video. 

Blog: De ArenA als grote innovatieve proeftuin

De tijd dat de Johan Cruijff ArenA ‘slechts’ een voetbalstadion of evenementencomplex was, ligt al lang achter ons. De ArenA en het gebied eromheen zijn al sinds jaar en dag een toonaangevende innovatieve proeftuin. Binnen deze proeftuin worden dagelijks innovatieprojecten bedacht en getest om steden wereldwijd duurzamer te maken.

Lees hier het blog artikel

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak