Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Data & Analytics!

lezen

Dit is werken bij Data & Analytics

Van het bouwen van analyses en het bespreken van de resultaten, tot het hebben van leuke discussies over hoe de resultaten kunnen worden toegepast in de praktijk. Je ontmoet een divers team, waarin je samenwerkt om ervoor te zorgen dat het gras van Ajax altijd groen is en waarbij je de wielerploeg Team DSM naar de top helpt. Je levert een bijdrage aan organisaties om meer datagedreven te worden.

Bekijk alle vacatures

Click here if you would like to read this page in English. 

Hier zijn we trots op

  • We werken vaak in multidisciplinaire teams waarin we onze technische en business expertise combineren met proces/sector kennis van andere teams.
  • We doen werk voor grote, maar ook kleine organisaties. Daarnaast zijn we als team in staat om voor vele sectoren een bijdrage te kunnen leveren.
  • Een dynamische en 'aim for the best result' sfeer, commitment naar onze opdrachtgevers én naar elkaar en een ‘yes we can’ mentaliteit.
  • Naast uitdagende klantopdrachten is er ook ruimte voor research & development, onder andere tijdens de jaarlijkse Hackweek.
  • We zijn een jong en dynamisch team waarbinnen veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
Aan het proces, van trainen tot het optimaliseren van tactische beslissingen, hebben wij zeker bijgedragen.

Bram Schermer, Senior Consultant, werkt in het data science team nauw samen met Team DSM.

Subteams

Advanced Analytics & Big Data

Als data engineer of data scientist sta je in direct contact met onze klanten om hun behoeften te achterhalen en passende en uitlegbare oplossingen voor hen te creëren. We voeren data-analyses uit voor uiteenlopende klanten.

Business Analytics

In het Business Analytics team, zetten we onze kennis over data-analyse en expertise in om relevante klant vragen over hun bedrijfsprocessen te beantwoorden. Dit doen we door data verwerken, modelleren, analyseren, visualiseren en process mining.

Business Intelligence

Wij helpen bedrijven meer waarde uit hun data te halen d.m.v. het bouwen van een data platform of visualisaties helpen wij data om te zetten naar inzichten en acties. Tevens ondersteunen we bedrijven bij het ontwikkelen van hun data strategie.

Data management

Wij helpen organisaties met het beheersen van hun data als een strategisch bedrijfsmiddel. Wij helpen onze klanten bij het structureren van de datastrategie, van een accuraat zelfbeeld tot de stip aan de horizon.

Data & Analytics Business Development

Wij helpen alle D&A teams en ook non-D&A / business teams (bijvoorbeeld Sustainability en Supply Chain) met het winnen van aansprekende en maatschappelijk impactvolle D&A opdrachten bij opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Video: Wielrennen door de ogen van KPMG

Wat is de beste positionering in een sprint? Wanneer moet een renner de sprint inzetten? En hoe ziet de perfecte sprinttrein eruit?

Dankzij de data-analyses van het Data & Analytics team kan de wielerploeg betere inzichten generen en tot een ideaal strijdplan komen voor de sprinttrein. 

Ben je benieuwd hoe dat precies in zijn werk gaat? Bekijk dan de video. 

Blog: Zo voeg je écht waarde toe voor de reizigers van ProRail

Werken in Data & Analytics binnen KPMG. Wat houdt dat eigenlijk in? David Dikmann-Falk werkt als Manager in het Data & Analytics team van de Technology suite en geeft een kijkje in de keuken over wat werken in het Data & Analytics team nou eigenlijk echt is. Eén ding is zeker: Door David en zijn team kan ProRail het onderhoud beter plannen en hebben reizigers minder hinder.

Lees hier het blog artikel

Interesse?
Let’s meet Anniek Blaak