Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Digital Advisory!

lezen

Dit is werken bij Digital Advisory

Van het bepalen van digitale strategieën voor onze klanten en het bedenken en bouwen van apps á la Netflix, tot het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen. Je werkt op een dynamische afdeling met een brede klantportefeuille.

Bekijk alle vacatures

Click here if you would like to read this page in English. 

Hier zijn we trots op

  • We hebben een gedreven en ambitieus team van 150 consultants met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Snel leren, leveren van topkwaliteit, korte lijnen en veel aandacht voor team bonding staan centraal in ons team.
  • We hebben veel specialisten met diverse achtergronden van informatici, sterrekundigen, natuurkundigen tot industrieel ontwerpers en bedrijfskundigen.
  • We worden herkend in markt op bijvoorbeeld moderne digitaliseringsconcepten, agile operating modellen en softwarekwaliteit.
  • We kunnen putten uit onze ervaring omdat we de afgelopen jaren tientallen klanten hebben getransformeerd.
Het werken aan een pro bono-opdracht gaf ons het gevoel dat ons werk veel impact heeft. Dankzij ons werk zal Stichting Met je Hart er voor zorgen dat meer eenzame ouderen met elkaar in contact komen.

Christophe Drouen en Rob Scheele, Consultant en Senior Manager

Wat doen we in dit team?

We zetten de digitale transformatie van onze klanten in gang en helpen hun groeiagenda te versnellen door de inzet van digitale mogelijkheden om met klanten en hun partners te verbinden. Digitale transformatie biedt grote kansen. Dit betekent dat Business  en IT gezamenlijk transformeren. Wij hebben naast kennis over de markt diepgaande kennis van technologie. We laten onze klanten de kansen zien en helpen met elke stap van de digitale transformatie, van idee-ontwikkeling tot implementatie, met innovatieve producten en diensten.

Aan welke projecten werken we?

  • We werken in een grote verscheidenheid aan projecten. Zowel groot als klein. Lokaal als internationaal. Vrijwel altijd multidisciplinair.
  • Steeds wisselende opdrachtteams met een hecht team van collega’s waarmee je samenwerkt.
  • Onze opdrachten variëren van kleine strategische studies of assessments (bijvoorbeeld (IT) organisatieverandering) tot echte implementeerwerk.

Subteams

Digital Strategy

Wij laten onze klanten de mogelijkheden van digitale transformatie zien. Met het formuleren van een digitale strategie helpen we klanten met formuleren van de digitale ambitie. Dat doen we in diverse sectoren, zoals Health, Fintech en Banking.

Digital Transformation

Wij ondersteunen klanten bij de implementatie van hun digitale ambitites en bij het digitaliseren van organisatiemodellen. Wij werken digitale architecturen uit als vertaling van de digitale strategie naar een technologie landschap.

Digital Enablement

Wij houden ons bezig met vraagstukken zoals softwareontwikkeling en architectuur. Zo ontwikkelen we maatwerksoftware voor onze klanten op basis van moderne technologie met agile methoden en technieken.

Digital Law

Wij bieden juridische dienstverlening op het vlak van technologie en ICT. Het team werkt nauw samen met de management en technology consultants van KPMG, waardoor KPMG integrale digitale transformatiediensten kan verlenen aan klanten.

Impact maken dat is alleen maar een holle slogan

Met deze stelling zijn onze KPMG'ers het absoluut niet mee eens. Lieke Averes geeft naast haar reguliere werkzaamheden sollicitatietraining aan leerlingen op het MBO. "Impact maken, daar is iedereen verantwoordelijk voor."

Wil je weten hoe andere collega's impact maken? Bekijk de video. 

Interesse?
Let’s meet Jeroen Booij

Relevante vacatures