Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Digital Advisory!

lezen

Dit is werken bij Digital Advisory

Robotisering, artificial intelligence en internet of things; technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. In het Digital Advisory team help jij de digitale transformatie van onze klanten in gang te zetten en help je hun groeiagenda te versnellen door gebruik te maken van digitale mogelijkheden. Je werkt op een dynamische afdeling met een brede klantportefeuille. Met je team zorg je er bijvoorbeeld voor dat je familie veilig online een vakantie kan boeken. Je bent betrokken bij het definiëren van digitale strategieën voor onze klanten en het bedenken en bouwen van apps, bijvoorbeeld om eenzaamheid te bestrijden.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • We hebben een gedreven en ambitieus team dat bestaat uit 150 ervaren multidisciplinaire experts; van informatici, sterrenkundigen en natuurkundigen tot industrieel ontwerpers en bedrijfskundigen.
  • We helpen Nederlandse netbeheerders om de energietransitie vorm te geven.
  • We hebben ‘Stichting Met je hart’ geholpen bij het digitaliseren van haar bedrijfsvoering om eenzaamheid onder ouderen te bestrijden.
  • We worden in de markt erkend op bijvoorbeeld moderne digitaliseringsconcepten, agile operating-modellen en softwarekwaliteit.
  • We kunnen putten uit onze ervaring omdat we de afgelopen jaren tientallen klanten hebben getransformeerd.
  • Wij hebben veel aandacht voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de training en opleiding die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen volgens jouw persoonlijke groeipad.
Het werken aan een pro bono-opdracht gaf ons het gevoel dat ons werk veel impact heeft. Dankzij ons werk zal Stichting Met je Hart er voor zorgen dat meer eenzame ouderen met elkaar in contact komen.

Christophe Drouen en Rob Scheele, Consultant en Senior Manager

Wat doen we in dit team?

We zetten de digitale transformatie van onze klanten in gang en helpen hun groeiagenda te versnellen door de inzet van digitale mogelijkheden om met klanten en hun partners te verbinden. Digitale transformatie biedt grote kansen. Dit betekent dat Business  en IT gezamenlijk transformeren. Wij hebben naast kennis over de markt diepgaande kennis van technologie. We laten onze klanten de kansen zien en helpen met elke stap van de digitale transformatie, van idee-ontwikkeling tot implementatie, met innovatieve producten en diensten.

Aan welke projecten werken we?

  • We werken in een grote verscheidenheid aan projecten. Zowel groot als klein. Lokaal als internationaal. Vrijwel altijd multidisciplinair.
  • Steeds wisselende opdrachtteams met een hecht team van collega’s waarmee je samenwerkt.
  • Onze opdrachten variëren van kleine strategische studies of assessments (bijvoorbeeld (IT) organisatieverandering) tot echte implementeerwerk.

Impact maken dat is alleen maar een holle slogan

Met deze stelling zijn onze KPMG'ers het absoluut niet mee eens. Lieke Averes geeft naast haar reguliere werkzaamheden sollicitatietraining aan leerlingen op het MBO. "Impact maken, daar is iedereen verantwoordelijk voor."

Wil je weten hoe andere collega's impact maken? Bekijk de video.