Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is werken bij Governance, Risk & Compliance Services

lezen

Dit is werken bij GRCS

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Governance, Risk & Compliance Services? Kortweg: GRCS. Wil je werken in een team dat zich kenmerkt door gemotiveerde professionals die graag werken in multidisciplinaire teams? In ons team staat collegialiteit hoog in het vaandel. Je komt terecht in een open cultuur waarin je optimaal kan leren en presteren. 

Het GRCS team bestuit uit ruim 60 enthousiaste professionals, die samen ervoor zorgen dat organisaties in control zijn en blijven. Bij het uitvoeren van internal audits brengen wij bedrijfsprocessen in kaart om te beoordelen of risico’s worden gemitigeerd. Hierbij kijken we naar zowel hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding en IT systemen) als soft controls (bijvoorbeeld de organisatiecultuur). Op het gebied van risico management ondersteunen wij organisaties bij het identificeren en mitigeren van hun risico's.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • We zijn marktleider in onze dienstverlening en werken in een dynamische werkomgeving voor uiteenlopende klanten, zo werken wij voor overheidsinstellingen maar komen wij ook over de vloer bij banken en retailers.
  • Wij werken in multidisciplinaire teams samen met jonge professionals en er is gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld een (post)-master.
  • Ons vakgebied wordt gekenmerkt door diepgaande expertise met hoge kwaliteitsstandaarden.
  • Ons team bestaat uit uiteenlopende specialisten met diverse achtergronden van register accountants, psychologen, internal auditors en it-auditors.
  • We maken voldoende tijd vrij voor sociale activiteiten met elkaar (boottocht, borrels, samen sporten, samen dineren).
Met een grote diversiteit aan opdrachten en klanten en daarbij toegang tot talloze middelen, biedt KPMG je de kans om te blijven groeien, je ambities te voldoen en jezelf te ontwikkelen.

Maxime Georges, Manager GRCS

Blog: Afwisselende job met advies én internal audit

Amanda vertelt over haar werk bij Internal Governance, Risk & Compliance Services (GRCS). ‘Ik draai mee met interne auditafdelingen van klanten én breng ik specifieke kennis in, denk aan risicomanagement en cultuur & gedrag’.

Lees hier de blog

Verschillende teams binnen GRCS

Internal Audit

Internal auditfuncties zijn dé relevante sparring partners voor management en commissarissen binnen organisaties. Wij ondersteunen klanten bij het uitvoeren van Internal Audits, maar adviseren ook Interne Auditfuncties (IAFs).

Internal Control

Wij helpen diverse (internationale) klanten op het gebied van Internal Controlen Enterprise Risk Management. Zo ondersteunen wij klanten bij het uitvoeren van nulmetingen naar de interne beheersing en helpen wij bij het testen van controls.

Soft Controls

Onze werkzaamheden bestaan uit het onderzoeken, analyseren en adviseren over soft controls. Dit doen wij door workshops te faciliteren, cultuuraudits uit te voeren en auditors te begeleiden bij het doorgronden van organisatiecultuur.

Contract Compliance Services

Wij helpen organisaties met het beoordelen van en het inzicht bieden in hun relaties met contractpartijen. Daarbij bepalen we of de afspraken worden nageleefd en helpen we onze klanten de risico’s met hun contractpartijen effectief te beheersen.

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder.

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi