Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is werken bij Risk & Regulatory

lezen

Dit is werken bij Risk & Regulatory

In een wereld waarin veranderingen snel om zich heen grijpen is risicomanagement essentieel om organisaties goed voor te bereiden op nieuwe kansen en uitdagen die zich voordoen. Klanten helpen om diep begrip verwerven van de gevolgen van alles wat er om ons heen gebeurt? Van cyber-risk tot implementatie van wet- en regelgeving en van onderzoek naar fraude en organisatiecultuur tot de kwantificatie van financiële risico’s. Lijkt je dit wat? Dan is het KPMG Risk & Regulatory team zeker iets voor jou! Je werkt op een dynamische en creatieve afdeling aan kleine en grote opdrachten voor alle typen organisatie, van overheid tot beursgenoteerde onderneming, van financiële instelling tot familiebedrijf.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Better Together: Bij KPMG is vooruitgang teamwork, waar jij met creativiteit en menselijk inzicht impact kan maken.
  • Met meer dan 250 professionals werken we elke dag aan maatschappelijk relevante projecten voor onze klanten.
  • Bij KPMG ontwikkelen we tools en raamwerken die onze klanten helpen om veerkrachtiger te worden in een snel veranderende wereld.
  • Naast dat we voor onze klanten werken, is er ook de mogelijkheid om tijd aan interne projecten te besteden, zoals projecten voor professionele of persoonlijke ontwikkeling of non-profit projecten.
Alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Duy Nguyen, Senior Manager FRM

Criminelen en fraudeurs opsporen?

Wat doe je als er binnen een groot internationaal techbedrijf signalen naar voren zijn gekomen van mogelijke fraude?

Bekijk de video en kom erachter hoe het team te werk gaat. 

Verschillende teams binnen Risk & Regulatory

Forensic

KPMG Forensic adviseert organisaties bij vermoedens van fraude, integriteitsschendingen, cyber-incidenten en onduidelijkheden rondom transacties. Help jij ons straks mee om alle feiten boven tafel te krijgen?

Governance, Risk & Compliance Services

Help organisaties om complexe bedrijfsprocessen en risico’s in kaart te brengen. Of geef advies over hoe organisaties een internal audit, risk en internal control afdeling kunnen inrichten.

Financial Risk Management

Data, technologie en regelgeving ontwikkelen zich snel, het FRM team ontwikkelt zich sneller. Verbreed jouw eigen horizon én die van onze klanten uit de financiële sector. Zorg jij er straks voor dat onze klanten klaar zijn voor de toekomst?

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder.

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi