Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Enterprise Solutions!

lezen

Dit is werken bij Enterprise Solutions

In het Enterprise Solutions team ben je betrokken bij uiteenlopende business transformaties en IT projecten in binnen- en buitenland met behulp van ERP en CRM technologie. Binnen onze projecten vervul je diverse rollen bijvoorbeeld zoals het contactpersoon in het acquisitietraject, gesprekspartner bij de analyse- en ontwerpfase, als projectmanager tijdens de implementatiefase en managen van een team.

Bekijk alle vacatures

Click here if you would like to read this page in English. 

Hier zijn we trots op

  • Ons team is één van de snelst groeiende teams binnen KPMG Nederland.
  • Je ontmoet een open cultuur, waarin we snel innoveren binnen een divers team qua achtergrond en ervaring.
  • We werken aan grote en complexe transformatieprogramma's.
Wij werken aan grote nationale en internationale projecten. Veel projecten hebben een internationaal karakter en zijn complex van aard. Wij werken samen met een groot aantal partijen.

Koen Spaan - Senior Manager SAP

Wat doen we in dit team?

Enterprise Solutions is binnen KPMG Technology verantwoordelijk voor het leveren van business technology services. Dat houdt in dat we strategieën ontwikkelen, nieuwe en bestaande bedrijfsoplossingen implementeren en optimaliseren. Wij zijn de IT business integrator: met een focus op totale waardecreatie versus technologie implementatie. Wij slaan we de brug tussen business en IT.

Dit zijn onze subteams

  • SAP
  • Microsoft
  • GRC Technology
  • Sofy
  • ServiceNow
  • Salesforce
  • Emerging Technologies (Planon, Coupa)

Gezamenlijk zorgen wij voor de implementatie en optimalisatie van ERP, CRM en GRC oplossingen en realiseren zo de verbetering van primaire processen bij onze klanten (IT enabled business transformation).

Video: Ontwikkelen dat doe je toch vooral zelf

We leggen deze stelling voor aan onze KPMG'ers. 

"Je kan zelf je richting kiezen wat je wilt leren en de tools en kansen om dat voor elkaar te krijgen worden wel echt door KPMG geboden." - Lois de Haan, Senior Consultant Sustainability

Benieuwd naar wat andere collega's hier van vinden? Bekijk de video. 

SAP Foundation Academy aftermovie

Jezelf blijven ontwikkelen, dat doe je bij KPMG nooit alleen. Vanaf je eerste dag ligt de focus al op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Start je in het Enterprise Solutions team? Dan volg je de SAP Foundation Academy. Hierin leer je hoe je aan de slag kunt gaan met de verschillende SAP modules en werk je nauw samen met internationale collega’s. Je hebt een ruime keuze aan tracks die je kan volgen aan de hand van jouw interesses, bijvoorbeeld in de richting van management accounting, sales en supply chain. Je bouwt een internationaal netwerk en je verrijkt je kennis, zodat je goed voorbereid naar de klant toe kan gaan. Meer weten? Bekijk de aftermovie. 

Ben je benieuwd naar de projecten waar we aan werken en de oplossingen die we bieden voor klanten? Lees hier meer.

Interesse?
Let’s meet Jelle van der Steen