Overslaan en naar de inhoud gaan

ESG Audit traineeship

lezen

ESG Audit

Jij werkt net zo graag met mensen als met cijfers en tegelijkertijd heb je affiniteit met sustainability en ESG! In dit traineeship word jij dé Auditor, gespecialiseerd in ESG. Veel leren en veel verantwoordelijkheid staan voor jou centraal. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van (non) financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een  (niet-financiele) opdracht bij een (internationale) klant of volg je trainingen op het gebied van ESG. Tussendoor begeleid je stagiairs, werf je nieuwe collega's en ondersteun je verschillende managers.

"Voor bedrijven zijn ESG gerelateerde risico's niet meer te missen, maar hoe ESG zaken op een juiste manier gemanaged en gerapporteerd moeten worden is de uitdaging waar jij als professional een essentiële bijdrage aan kan leveren." - ESG Auditor

Bekijk de vacature

Waar zijn we trots op

  • Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je volgt de KPMG Audit Foundations en relevante ESG trainingen waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert.
  • Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant en krijg je een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.
  • We zijn een jong en divers team waar activiteiten zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie of vrijwilligerswerk centraal staan.
Ik maak iedere dag impact door te werken aan duurzame oplossingen.

Frouke van den Heuvel, Consultant Sustainability

De (hybride) werkweek van... Eva

Hybride werken, dat doen we zowel thuis als op kantoor. Maar hoe ziet je werkweek er dan van dag tot dag uit? Hoeveel dagen ga je naar kantoor, en hoe combineer je werken met sporten en ontspannen? Eva is Supervisor Audit en geeft je een kijkje in haar agenda en 'hybride' werkweek.

Lees hier de blog. 

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi