Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit Inhousedag

Zit jij in het derde jaar van een Universitaire Bachelor? En heb jij interesse in de Audit? Meld je dan aan voor de inhousedag op 24 februari en kom alles te weten over de (scriptie)stage mogelijkheden en startsfuncties. Zien we je dan?

Audit & Assurance
Student (0)
KPMG Amstelveen

11-01-2022 13:00 tot 24-02-2022 18:00

Aanmelden

Bij KPMG zijn we volop bezig met de toekomst. Het vak van een (IT-)Auditor verandert snel en wordt daardoor alleen maar interessanter. Naast de technologische veranderingen blijft het een heel sociaal vak, want om de cijfers te kunnen begrijpen ben je vaak in gesprek met klanten over hun business. Dit is een heel belangrijk deel van je werk.
"Met elke opdracht streven wij ernaar om samen impact te maken in de audit. Dat is waar wij ons hard voor maken."
Als stagiair of trainee ben je direct een volwaardig lid van het projectteam en draai je mee op verschillende controleopdrachten van (internatioanle) klanten in verschillende sectoren. Op deze manier leer je het vak, de markt, het team en KPMG goed kennen. Daarnaast ga je ontzettend veel leren om met een vliegende start aan je carrière te beginnen.  

Tijdens de inhousedag vertellen we je meer over de Audit stage- en startersmogelijk bij KPMG. Want wist je dat je ook tijdens je bachelor al bij ons je scriptie kan schrijven? Daarnaast nemen we je mee in de verschillen en overeenkomsten tussen de KPMG kantoren en afdelingen, zijn er partners en medewerkers aanwezig die hun ervaringen met je delen, gaan we aan de slag met een case en proosten we samen op jouw toekomst tijdens de borrel. 

Indien de inhousedag fysiek plaats kan vinden, dan zal deze duren van 13:00 tot 18:00. Als de inhousedag, door de covid-19 maatregelen, online moet zijn, dan zal het programma worden ingekort. 

Meld je aan door je CV en gegevens te uploaden. Tot dan! Deadline voor aanmelden: zondag 20 februari om 23:59

Waarom je dit niet wilt missen

  • Proef de sfeer bij KPMG
  • Leer onze collega’s kennen
  • Krijg een inkijk in een werkdag als accountant
  • Ontdek jouw carrieremogelijkheden
  • Stel al je vragen!

Ja, ik wil mij graag aanmelden

11-01-2022  - 

Audit Inhousedag

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Loeloe van Dam