Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit Koffie Maand

Ben jij nieuwsgierig naar wat een Audit Trainee doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een digitale of fysieke kop koffie met één van onze Audit collega’s en maak kennis met één van de kantoren in Nederland: Amstelveen, Alkmaar, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht of Zwolle. Onder het genot van een kop koffie vertellen zij je meer over hun werk en geven ze je graag een (digitale) rondleiding om een sfeerimpressie te krijgen van het kantoor! Kom langs in de maanden mei of juni.

 

 

IT assurance
Audit
Sustainability
Audit & Assurance
Young Professional (0-3)
Mid-markets
Healthcare
Corporate Clients
Public Sector
Financial Services
Eén van de kantoren in Nederland

06-05-2022

Aanmelden

Je werkt net zo graag met mensen als met cijfers. Veel leren, veel verantwoordelijkheid staat centraal. De ene dag ben je druk bezig met het controleren van financiële verantwoordingen zoals jaarcijfers. De volgende dag assisteer je bij de voorbereiding, uitvoering of juist de afronding van een opdracht bij een (internationale) klant. Tussendoor begeleid je stagiairs, werf je nieuwe collega's en ondersteun je verschillende managers.

 

"Vanwege de diversiteit aan klanten en teams krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je leert elke dag iets nieuws; van soft skills tot audit skills."

 

Bij KPMG staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Je volgt de KPMG Audit Foundations waarin je op een actieve manier veel nieuwe vaardigheden leert. Daarnaast start je direct met een opleiding tot registeraccountant. Je krijgt een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.

 

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan Audit collega's van één van onze kantoren in Nederland;
  • Leuke manier om een eerste sfeerimpressie van het kantoor te krijgen;
  • Ontdek voordat je gaat solliciteren of de Audit en het kantoor bij jou passen!

Ja, ik wil mij graag aanmelden

09-05-2022  - 

Audit Koffie Maand

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Marvin van Veen