Overslaan en naar de inhoud gaan

Audit scriptieborrel Rotterdam! Donderdag 28 oktober 2021

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je je bachelor- of masterscriptie kan schrijven en ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij KPMG? Dan is deze borrel iets voor jou! Graag nodigen wij je uit om bij ons op kantoor Rotterdam, onder het genot van een drankje en een hapje, informeel kennis te maken met onze Audit collega's. Zij vertellen je graag meer over KPMG, hun werk en hoe het is om te starten als scriptant. Krijg alvast een voorproefje van de sfeer op kantoor Rotterdam met het mooie Rotterdam Centraal Station op de achtergrond!

Audit
Audit & Assurance
Student (0)
Mid-markets
Healthcare
Corporate Clients
Public Sector
Financial Services
Weena 650

19-10-2021 16.00 tot 28-10-2021 18.00

Aanmelden

Wil jij meer weten over het schrijven van je scriptie in de Audit bij KPMG?

Als scriptant maak je écht deel uit van ons team en krijg je de vrijheid om een eigen afstudeeronderwerp aan te dragen. Uiteraard denken je collega's graag met je mee in een brainstorm. Je bent verzekerd van goede begeleiding: je krijgt een vaste stagebegeleider en een coach die klaar staan om je van feedback te voorzien en jouw te helpen richting het afstuderen. 

"Als scriptant bij KPMG is het behalen van de scriptie prioriteit! Daarnaast werk je mee bij verschillende klanten (op locatie!) en zijn collega's heel behulpzaam."

Naast het schrijven van je scriptie, doe je praktijkervaring op bij verschillende klanten. Je assisteert bij  jaarrekeningcontroles en andere financiële opdrachten, werkt mee in de uitvoering van bijvoorbeeld steekproeven en leert de klant goed kennen doordat je betrokken bent bij klantgesprekken. Bovendien leer je andere KPMG-ers goed kennen door gezellige activiteiten zoals sporttoernooien, trainingsdagen, een skivakantie en (vrijdagmiddag)borrels.

 

Waarom je dit niet wilt missen

Trommel al je studiegenoten op om gezellig mee te borrelen. Wie weet kunnen jullie straks samen starten als scriptant bij KPMG! Onder alle aanwezigen wordt een Sony WH-1000XM3 Noise Cancelling Headphone verloot, zodat je je goed kan concentreren tijdens het schrijven van je scriptie!

 

  • Maak kennis met KPMG
  • Ontdek de mogelijkheden om je scriptie te schrijven
  • Leer je toekomstige collega's kennen
  • Geniet van de overheerlijke hapjes en drankjes 
  • Maak kans op een noisecanceling headphone

 

Datum: Donderdag 28 oktober 
Tijd: 16.00-18.00
Locatie: KPMG Rotterdam (4e verdieping) -  Weena 650, Rotterdam

 

Aanmelden voor de borrel?
Vul je gegevens in onderaan deze pagina en je staat op de gastenlijst! Goed om te weten: er staat de optie om een motivatiebrief in te dienen, dat is niet nodig. 

Hopelijk mogen wij jou verwelkomen op 28 oktober, tot dan!

 

Ja, ik wil mij graag aanmelden

19-10-2021  - 

Audit scriptieborrel Rotterdam! Donderdag 28 oktober 2021

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Marvin van Veen