Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale kop koffie met één van onze audit collega's uit de Regio Noordoost

Denk jij eraan om als auditer in de Regio Noordoost (Groningen, Zwolle of Enschede) te starten? Maar heb je toch nog een aantal vragen? Geef je dan op voor een digitale kennismaking met één van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens dit gesprek graag meer over wat wij doen en wat een startersfunctie bij ons voor jou kan betekenen.

Audit
Audit & Assurance
Young Professional (0-3)
Student (0)
Mid-markets
Public Sector
Healthcare
Online

06-05-2021

Aanmelden

Onze auditors werken aan uitdagende en uiteenlopende opdrachten binnen verschillende sectoren. Dagelijks beoordelen en controleren wij (internationale) klanten omtrent de financiële verslaggeving in de jaarrekening.
"Met elke opdracht streven wij ernaar om samen impact te maken in de audit. Dat is waar wij ons hard voor maken."
Als stagiair of trainee ben je direct een volwaardig lid van het projectteam en draai je mee op verschillende controleopdrachten van klanten in, onder andere, de zorg, onderwijs, woningcorporaties en profit sectoren. Op deze manier leer je het vak, de markt, het team en KPMG goed kennen. Daarnaast ga je ontzettend veel leren om met een vliegende start aan je carrière te beginnen. 

Dus, ben jij in de Regio Noordoost op zoek naar een meeloopstage, scriptiestage of een startersfunctie in de audit? Upload dan je gegevens en CV en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een geschikte datum en tijd te vinden voor een kennismaking!

Waarom je dit niet wilt missen

  • Leuke manier om KPMG en onze collega's beter te leren kennen
  • Stel al je vragen
  • Ontdek jouw carrièremogelijkheden binnen de audit in de Regio Noordoost

Ja, ik wil mij graag aanmelden

06-05-2021  - 

Digitale kop koffie met één van onze audit collega's uit de Regio Noordoost

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Loeloe van Dam