Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale kop koffie met het Financial Risk Management Team

Ben jij benieuwd naar wat een consultant Financial Risk Management zoal doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een digitale kennismaking met één van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens dit gesprek graag meer over onze werkzaamheden en de startersmogelijkheden in een van onze teams.

Financial Management
Risk & Regulatory
Finance & Strategy
Young Professional (0-3)
Student (0)
Microsoft Teams

16-11-2021

Aanmelden

Het Financial Risk Management (FRM) team ondersteunt voornamelijk banken, verzekeraars, vermogensbeheerders en pensioenfondsen bij vraagstukken rondom financieel risicomanagement, zowel vanuit kwantitatief als kwalitatief perspectief. Als consultant bijt je je bij FRM direct vast in uitdagende projecten, over de hele financiële sector. Enerzijds betekent dat veel informatie analyseren en bijdragen aan rapportages en presentaties, anderzijds ga je ook het gesprek met de klant aan.

 

"De dynamiek en variatie in het werk, samen met leuke en getalenteerde collega's, maken dat geen dag hetzelfde is."

 

 

De impact van ons werk is vaak groot. De interne processen van onze klanten kunnen ingrijpend wijzgingen en soms moet de bedrijfscultuur aangepakt worden. Je werkt nauw samen met vakgenoten én met collega's van andere disciplines binnen KPMG. Je komt terecht in een jong, enthousiast, ambitieus en snelgroeiend team van financiële professionals met een academische achtergrond.

 

Dus, lijkt het je wat om een start te maken als consultant Financial Risk Management? Dan maken we graag kennis met je! Upload je CV via de website en je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. We zoeken vervolgens samen met jou naar een geschikte datum om het digitale kopje koffie in te plannen.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan collega's van onze FRM afdeling
  • Leuke manier voor een eerste kennismaking met KPMG
  • Ontdek of onze FRM afdeling bij jou past

Ja, ik wil mij graag aanmelden

16-11-2021  - 

Digitale kop koffie met het Financial Risk Management Team

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Thomas Labots