Overslaan en naar de inhoud gaan

(Digitale) kop koffie met het Forensic Technology Team

Ben jij benieuwd naar hoe jij jouw data analyse en IT skills kan inzetten bij het bestrijden van fraude? En wil je weten wat een consultant Forensic Technology zoal doet binnen KPMG? Geef je dan op voor een (digitale) kennismaking met één van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens dit gesprek graag meer over onze werkzaamheden en de startersmogelijkheden in ons team.

Data & Analytics
Cyber Security
Technology, Data & IT
Young Professional (0-3)
Student (0)
Microsoft Teams

Forensic Technology is een jong, enthousiast en divers team van data analisten, IT specialisten en technische fraude experts dat klanten inzichten geeft in frauderisico's en hen helpt om mogelijke incidenten op het gebied van fraude, witwassen en cyber te detecteren. Dit kan variëren van het doorzoeken van e-mail communicatie tot het uitvoeren van data analyse op de financiële administratie, en van het onderzoeken van een cyber incident tot het identificeren van terroristische organisaties. Daarnaast kun je je bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe tools en data-gedreven oplossingen die hierbij kunnen worden ingezet.

"Als je van puzzelen houdt, dan ben je bij Forensic Technology op de goede plek."

De impact van ons werk is vaak groot. De interne processen van onze klanten kunnen ingrijpend wijzigen en soms moet de bedrijfscultuur stevig worden aangepakt. Je werkt nauw samen met vakgenoten én met collega's van andere disciplines binnen KPMG.

Dus, lijkt het je wat om een start te maken als scriptant of consultant Forensic Technology? Dan maken we graag kennis met jou! Upload je CV via de website en je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. We zoeken vervolgens samen met jou naar een geschikte datum om het (digitale) kopje koffie in te plannen.

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan collega's van ons Forensic Technology team

  • Leuke manier voor een laagdrempelige kennismaking met KPMG

  • Ontdek of ons Forensic Technology team bij jou past

Ja, ik wil mij graag aanmelden

(Digitale) kop koffie met het Forensic Technology Team

* Verplicht veld

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi