Overslaan en naar de inhoud gaan

Digitale kop koffie met het Internal Audit, Risk & Compliance Services Team

Ben jij nieuwsgierig naar organisatieprocessen en bijbehorende risico’s? Help jij graag klanten bij het creëren van toegevoegde waarde door middel van een positieve en kritische blik? Neem dan contact met ons op voor een digitale kennismaking met één van onze collega’s. Wij vertellen je tijdens een digitaal koffiegesprek graag meer over wat wij doen en de startersmogelijkheden binnen ons team.

Risk & Regulatory
Young Professional (0-3)
Student (0)
Microsoft Teams

14-09-2021

Aanmelden

KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services
Onze afdeling, Internal Audit, Risk & Compliance Services (IARCS), zorgt ervoor dat organisaties in control zijn en blijven. Bij het uitvoeren van internal audits brengen wij bedrijfsprocessen in kaart om te beoordelen of risico’s worden gemitigeerd. Hierbij kijken we naar zowel hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding en IT systemen) als soft controls (bijvoorbeeld de organisatiecultuur). Naast het uitvoeren van internal audits adviseren wij klanten ook bij het inrichten van hun internal audit afdeling. Op het gebied van risico management ondersteunen wij organisaties bij het in kaart brengen van hun belangrijkste risico’s en de daarbij horende controls.

Onze klanten zijn veelal de grotere (internationale) organisaties binnen uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat wij zowel bij een retailer over de vloer komen als bij banken. 

KPMG Internal Audit, Risk & Compliance Services is een afdeling met ambitie. Als consultant word je breed ingezet op onze Internal Audit & Risk Management opdrachten. Je werkt in multidisciplinaire teams die bestaan uit jonge en enthousiaste professionals. Vind jij het leuk om organisaties te doorgronden en te adviseren? Dan maken we graag kennis met je! Upload je CV via de website en je hoort zo snel mogelijk van ons of je wordt uitgenodigd voor een kennismaking. We zoeken vervolgens samen met jou naar een geschikte datum om het digitale kopje koffie in te plannen.

 

Waarom je dit niet wilt missen

  • Je krijgt de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan collega's van onze IARCS afdeling
  • Leuke manier voor een eerste kennismaking met KPMG
  • Ontdek of onze IARCS afdeling bij jou past

Ja, ik wil mij graag aanmelden

14-09-2021  - 

Digitale kop koffie met het Internal Audit, Risk & Compliance Services Team

* Verplicht veld

Interesse? Let’s meet Thomas Labots