Overslaan en naar de inhoud gaan

Graduate pizza party!

Heb je net je scriptie ingeleverd, verdedigd of heb je misschien al te horen gekregen dat je af bent gestudeerd? Dat vieren we graag met jou! Op 9 februari 2023 organiseert ons Governance, Risk en Compliance Services (GRCS) team een pizza party op ons hoofdkantoor in Amstelveen! Onder het genot van een pizza en een drankje sluiten we samen je studie periode af. Natuurlijk vertellen we tijdens dit event ook over het werk dat wij doen en hoe wij organisaties helpen in control te zijn.

 

Deadline om je in te schrijven is zondag 5 februari!

Risk & Regulatory
Young Professional (0-3)
Student (0)
Mid-markets
Healthcare
Corporate Clients
Public Sector
Financial Services
Amstelveen

Ben jij (bijna) afgestudeerd en houd je van pizza? Dan maken wij graag kennis met jou!

Op het gebied van Risk & Compliance is KPMG het nummer één adviesbureau van Nederland. GRCS valt binnen de Risk & Regulatory suite van KPMG. Wij helpen organisaties om ‘in control’ te zijn over hun operationele en financiële processen door deze in kaart te brengen en te beoordelen of deze processen alle relevante risico’s afdekken, maar ook of deze effectief zijn. Daarnaast ondersteunen wij organisaties in het vaststellen van hun grootste risico’s en risicobereidheid. Hierbij kijken we niet alleen naar hard controls (bijvoorbeeld functiescheiding), maar besteden wij ook aandacht aan soft controls (cultuur en gedrag).

Onze klanten zijn veelal de grotere (internationale) organisaties die actief zijn in uiteenlopende sectoren. Dit betekent dat wij zowel bij een retailer over de vloer komen als bij banken. We streven naar het continu verbeteren van onze dienstverlening door het toepassen van innovatieve oplossingen (zoals data analyse) en aandacht voor de ontwikkeling van onze teamleden.

 

KPMG leren kennen, je toekomstige collega's ontmoeten én genieten van een heerlijke pizza!

Voor we starten met de pizza party, willen we iedereen kort de kans geven om kennis met ons te maken door middel van een aantal speeddate rondes. Hierna krijg je uitgebreid de gelegenheid om de sfeer van KPMG te proeven. Collega’s van GRCS staan klaar om al je vragen te beantwoorden over het werken voor onze afdeling en voor KPMG. Hopelijk zien we jou op 9 februari!

Ja, ik wil mij graag aanmelden

Graduate pizza party!

* Verplicht veld

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi