Overslaan en naar de inhoud gaan

Team DSM & KPMG Challenge

lezen

Los een Team DSM case op

Wielrennen is een enorm data-gedreven sport. KPMG is al jarenlang partner van de professionele wielerformatie ‘Team DSM’ die meedoet op het allerhoogste niveau, de UCI WorldTour. KPMG ondersteunt en adviseert Team DSM op het gebied van data analytics om de renners en het team beter te laten presteren. We bieden je de kans om een echte case van KPMG en Team DSM aan te pakken!

Case 1: Cyber security

Adviseer Team DSM om persoonlijke en concurrentiegevoelige data veilig te verzamelen, delen en gebruiken binnen de organisatie. Download de case hier.

Case 2: Data & Analytics

Crunch de data en adviseer de Team DSM ploegleider om het team beter te laten presteren in de ‘Team Time Trial’. Download de case hier.

Case 3: Digital Transformation

Leg de basis voor een app om de samenwerking binnen Team DSM te verbeteren rondom wedstrijd- en trainingsplanningen. Download de case hier.

Optimalisatie van de Sprinttrein

Dankzij data-analyses van KPMG kan de wielerploeg betere inzichten genereren en tot een ideaal strijdplan komen voor de sprinttrein.

Laat jouw talent zien!

Stuur jouw antwoord op de case naar KPMGchallenge@kpmg.nl en wie weet nodigen we jou uit voor een gesprek voor een baan bij KPMG. Wil je geen case maken maar wel solliciteren?

Bekijk onze vacatures

Relevante vacatures