Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Wat biedt KPMG?

Het verschil maken kan overal, maar een groot verschil maken kan maar op een paar plekken. KPMG is zo’n plek. We zitten aan de tafels waar de toekomst wordt bepaald en jij bent uitgenodigd. Samen lossen we actuele vraagstukken en daar hebben we unieke kennis en ervaring voor nodig. Inzichten van slimme, innovatieve en gedreven mensen. Inzichten van jou. Daarom creëren wij een gezonde werkomgeving waarin jij het uiterste uit jezelf kunt halen. Kom jij bij KPMG werken? Dan kan je dit verwachten:

Make your mark

Unieke inzichten komen van unieke mensen. Daarom ligt bij KPMG al vanaf je eerste dag de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de uitgebreide onboarding gaan we op zoek naar je purpose. Wat drijft jou? Dit dient als kompas voor je bijdrage aan onze organisatie, onze klanten en de maatschappij. Hoe groot die bijdrage is, bepaal je helemaal zelf. Ondernemerschap wordt namelijk binnen KPMG enorm gestimuleerd. Heb je een goed idee? Dat kan zomaar uitgroeien tot een nieuw project, product of afdeling.

De ultieme omgeving voor professionele en persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zorgen voor een excellent aanbod van opleidingen en ontwikkelprogramma’s, zodat jij alle mogelijkheden hebt om jouw eigen leerpad te bepalen. Natuurlijk groei je ook hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Zo brengen wij niet alleen jou verder, maar ook onze klanten en de maatschappij. 

Een gezonde hybride werkplek

We bieden je een gezonde werkomgeving, op kantoor én thuis. Je kunt via KPMG een bureau, stoel en monitor bestellen om jouw werkplek thuis in te richten. Daarnaast krijg je ook een thuiswerkvergoeding. Zo zorgen we ervoor dat hybride werken ook in de praktijk goed werkt. En bij een gezonde werkplek hoort ook een gezonde levensstijl. Wil je sporten in de gym op het kantoor in Amstelveen? Of liever korting op een sportschool bij jou in de buurt? De keuze is aan jou. Daarnaast bieden wij korting op je zorgverzekering bij Zilver Kruis Achmea, coaching en kan je deelnemen aan verschillende gezondheids- en vitaliteitsprogramma’s.

Lees hier meer over hybride werken bij KPMG

Samen plezier hebben

Met collega’s plezier hebben, successen vieren en ontspannen is onmisbaar. We organiseren veel activiteiten waar je samen met je collega’s aan mee kunt doen. Natuurlijk is er een wekelijkse vrijdagmiddagborrel, een jaarlijks zomer- en kerstfeest en skitrip. We organiseren sportevenementen, doen mee aan marathons en er is een KPMG hockey-, voetbal en volleybalteam. Voor alle collega’s tot en met 30 jaar organiseert KPMG Connect nog veel meer evenementen, van golfclinics tot kookworkshops en masterclasses over actuele onderwerpen zoals duurzaamheid, innovatie of blockchain.

Balans tussen werk en privé

Een goede werk-privé balans vinden we belangrijk, dit stimuleren we zowel op kantoor als daarbuiten. Je krijgt, op basis van een fulltime contract, 30 vakantiedagen. Wil je er meer? Dan kan je deze bijkopen vanuit jouw Benefits on Demand Budget. En in de zomermaanden juli en augustus start je het weekend om 15:00 uur met ‘Jump Start Friday’.

Daarnaast zijn er verschillende verlofregelingen die je, afhankelijk van jouw situatie en wensen, aan kunt vragen. En feestdagen zoals Hemelvaartsdag of Tweede Pinksterdag kan je in ruilen voor een andere feestdag naar keuze. Zoals bijvoorbeeld het Suikerfeest of het Chinees Nieuwjaar.

Sporten en ontspannen in The Work Out

In 2020 openden wij vitaliteits- en gezondheidscentrum The Work Out in ons hoofdkantoor in Amstelveen. Hier kan je terecht voor sport, ontspanning en een bezoek aan een fysiotherapeut. Volg een groepsles yoga, HIIT, hardlopen of kickboksen. Sport je liever op je eigen tempo? Er zijn altijd trainers aanwezig die jou kunnen helpen bij jouw persoonlijke trainingsplan en oefeningen.

Wil je even ontspannen? In de lounge is er ruimte voor een potje poolen, tafeltennis of –voetbal. Ben je toe aan stilte of een moment voor jezelf? Kies één van de privéruimtes voor een meditatie, rustmoment of gebed.

En niet te vergeten…

Je krijgt van ons natuurlijk je salaris, een thuiswerkvergoeding, een laptop en telefoon en, afhankelijk van je functie/contract een auto, NS Business card of een vergoeding voor woon-werkverkeer. Je deelt mee in de winst en bouwt een pensioen op via Aegon Cappital met een zogeheten Defined Contribution regeling. KPMG legt maandelijks premie in, dat door Aegon Cappital wordt belegd. Op deze manier groeit jouw pensioen kapitaal. Bij KPMG heb je geen verplichte eigen bijdrage. Wel kan je ervoor kiezen om zelf maandelijks of periodiek extra in te leggen.

Open en diverse cultuur

Bij KPMG is er een open, informele en diverse cultuur met 73 verschillende nationaliteiten en een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. Je ervaart een stimulerende mix van ondernemingszin, creativiteit en teamspirit. We streven naar een inclusieve cultuur waarin je jezelf kunt zijn, gewaardeerd voelt en het verschil kunt maken. Wil jij ook werken bij KPMG?

Ontdek alle jobs