Overslaan en naar de inhoud gaan

IT Audit & Advisory traineeship

lezen

IT Audit & Advisory

IT speelt voor organisaties een steeds grotere rol in de interne risico- en kostenbeheersing. Voor organisaties is het dus van groot belang om hier voldoende aandacht aan te besteden. Als IT Audit & Advisory trainee werk je aan de verschillende digitale aspecten en uitdagingen waar bedrijven mee te maken hebben. Denk hierbij aan onder andere cybersecurity en de werking van de IT-omgeving.

Bekijk de vacature

Hier zijn we trots op

  • Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren, waardoor je de kans krijgt om in korte tijd veel te zien en te leren.
  • Je krijgt een coach die je ondersteunt om jouw doelen te bereiken en door te groeien naar een prachtige managementpositie binnen KPMG.
  • We zijn een jong en divers team waar activiteiten zoals een gezellige vrijdagmiddagborrel, een skivakantie of vrijwilligerswerk centraal staan.
Ik krijg een kijkje in de keuken van inspirerende bedrijven op het gebied van IT beheersing.

Thijmen Braadbaart, Consultant

Audit of Assurance? Vijf vragen aan een Assurance en Audit trainee

Je studeert, hebt een bedrijfskundige of (bedrijfs-)economische achtergrond, en de ambitie om Audit of Assurance professional te worden. Maar waar kies je voor? Audit of Assurance? En kies je voor KPMG? We vragen het aan Thijmen, Assurance trainee, en Fleur, Audit trainee bij KPMG.

Lees hier de blog. 

Interesse?
Let’s meet Chaimae Berohou