Overslaan en naar de inhoud gaan

(IT) Audit Business Course

lezen

(IT) Audit Business Course 

Tijdens onze Business Course krijg je een voorproefje hoe het is om te werken bij KPMG en kan jij je scriptie- en starterscontract bemachtigen. Ben jij klaar voor vier intensieve dagen die ook nog eens onvergetelijk gezellig zijn? Je wordt begeleid door je persoonlijke mentor en ontmoet je toekomstige collega’s. Er zijn partners aanwezig, je volgt workshops en gaat met een team aan de slag voor een van onze klanten. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal!

“De Business Course is een fantastische manier om kennis te maken met KPMG. Tijdens de Business Course konden we aan het werk met een meerdaagse casus, waardoor ik een kijkje kon nemen in hoe het werk van een accountant eruit ziet. Naast de vele leerzame momenten waren er ook genoeg informele gelegenheden om kennis te maken met KPMG en haar mensen. Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en mede dankzij de professionaliteit van het bedrijf en de gezellige sfeer wist ik dat KPMG het perfecte begin zou zijn van mijn professionele carrière.” - Mauritz Veldhuizen - Deelnemer Business Course 2021 en Audit Trainee. 

Kortom, wil je het vak van (IT-)Auditor verkennen, schrijf je dan nú in voor de Audit Business Course van KPMG. Ga met ons ons mee op reis en beleef een mega leerzame en onvergetelijk gezellige Business Course op een unieke locatie!

Meld je hier aan

Waarom jij de (IT) Audit Business Course niet wilt missen

  • Je volgt leuke en leerzame trainingen van mensen uit het werkveld en je geeft jouw persoonlijke ontwikkeling een boost.
  • Je maakt kennis met studenten van verschillende universiteiten uit het hele land.
  • Daarnaast is het een unieke kans om je KPMG netwerk op te bouwen.
  • Naast hele gezellige en leerzame dagen, kan je ook nog eens je scriptie- en/of starterscontract bemachtigen.
  • Wij nemen je mee naar.... Parijs!
Vanaf het eerste moment voelde ik mij welkom en mede dankzij de professionaliteit van het bedrijf en de gezellige sfeer wist ik dat KPMG het perfecte begin zou zijn van mijn professionele carrière.

Mauritz Veldhuizen, Deelnemer Business Course 2021 en Audit Trainee

KPMG als kickstart van jouw carrière?

Bij KPMG zijn we volop bezig met de toekomst en wij willen je daar graag in meenemen! Het vak van een (IT-)Auditor verandert snel en wordt daardoor alleen maar interessanter. Naast de technologische veranderingen blijft het een heel sociaal vak, want om de cijfers te kunnen begrijpen ben je vaak in gesprek met klanten over hun business. Dit is een heel belangrijk deel van je werk!

Tijdens één van de selectiedagen in september maken we graag kennis met jou. We gaan niet alleen met elkaar in gesprek, maar daarnaast volg je een leerzame workshop en wie weet ben jij aan het einde van de dag een stap dichterbij jouw ticket voor de business course. Heb jij een ticket bemachtigd? Dan ga je mee op een onvergetelijk avontuur!

Wat breng jij mee?

Volg jij een universitaire master of ben je 3e jaars bachelorstudent (WO) met een achtergrond in: accounting, finance, business information management of andere IT gerelateerde studie, en heb jij de ambitie om te starten als auditor of IT-auditor? Dan kom je in aanmerking om mee te gaan op onze Business Course! 

Recruitment

Selectiedagen

De aanmeldingen voor de Audit Business course 2022 zijn momenteel gesloten. Wil je volgend jaar mee op de Audit Business Course? Houd deze pagina dan in de gaten. 

 

 

Locatie

En wij nemen je mee naar....Parijs! Vanwege onze doelstellingen op het gebied van ESG nemen we je mee met de trein naar deze mooie stad. Ga jij met ons mee?

Zet 'm in je agenda

Ga jij met ons mee op Business Course? De kick-off van de Business Course vindt plaats op woensdag 26 oktober vanaf 9:30 uur. Vervolgens gaan we op Audit Business Course van woensdag 16 t/m zondag 20 november. 

Heb je nog vragen? Stuur Céline (onderaan deze pagina) een berichtje.

Aftermovie (IT) Audit Business Course 2021

Vorig jaar hebben we onze Audit Business Course nog online moeten hosten. Dit jaar maken we er natuurlijk wél weer een fysieke gelegenheid van. Ben je nieuwsgierig hoe de vorige Business Course eruit zag? Bekijk dan onze aftermovie.

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi