Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Over KPMG

Wie we zijn

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn we nu met meer dan 3900 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen helpen wij toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld.

Wat we doen

Samen met onze klanten werken wij aan hun streven naar groei of progressie. We lossen actuele vraagstukken op door via de nieuwste technieken heldere inzichten te geven en goede oplossingen te bedenken. Daar hebben we unieke kennis en ervaring voor nodig. Inzichten van slimme, innovatieve en gedreven mensen. Inzichten van jou. Alles wat we doen, doen we vanuit onze waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better. In de video vertellen collega's Nikki, Hasan, Veroni, Tobias en Miruna hoe onze waarden terugkomen in hun werk bij KPMG.

Cultuur

Als lid van de KPMG-familie krijg je alle kansen om jezelf te zijn én jezelf te laten zien. Jouw unieke inzichten zijn namelijk van onschatbare waarde voor onze klanten en je collega’s. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn. Je wordt omringd door collega’s die net zo’n drive als jij hebben om het maximale uit zichzelf te halen en constant vooruitgang te boeken. Daardoor bruist KPMG van de energie. En van plezier. Vanaf je eerste dag ligt de focus op jouw professionele én persoonlijke ontwikkeling. Daar heb jij je leven lang plezier van.

83

nationaliteiten bij KPMG Nederland

33

gemiddelde leeftijd

42

%

van de medewerkers is vrouw

Inclusiviteit & diversiteit

Wij vinden we dat al onze collega’s hier thuis horen, geheel authentiek zoals ze zijn, met eigen perspectieven en ervaringen. Juist door deze verschillende perspectieven vullen we elkaar aan en creëren we nieuwe kansen: together, for better. Daarom werken we hard om een zo divers en inclusief mogelijke organisatie te zijn, waarin je optimaal kan samenwerken. Een diverse en inclusieve cultuur leidt tot meer vertrouwen, meer groei en helpt ons op te komen voor wat juist is. 

Lees meer

Corporate Responsibility

Wij helpen toonaangevende organisaties vooruit te kijken en de juiste duurzame keuzes te maken. We zitten aan de tafels waar de toekomst wordt bepaald. Wij zetten ons in voor een betere wereld via het werk dat wij doen voor onze klanten, de maatschappelijke projecten die wij ondersteunen én in onze eigen bedrijfsvoering.
Lees meer over onze initiatieven op het gebied van Corporate Responsibility.

Lees meer

Wat biedt KPMG?

Werken bij KPMG betekent het verschil maken. Voor de maatschappij. Voor Nederland. Voor de wereld. We kunnen deze vooruitgang en groei alleen realiseren met de kennis, expertise en het gedrag van onze mensen. Daarom creëren wij een gezonde werkomgeving waarin jij het uiterste uit jezelf kunt halen. Wil je meer weten over wat KPMG biedt?

Lees meer