Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Ontdek de vele scriptie– en stagemogelijkheden!

Bij KPMG ben je vanaf dag één verantwoordelijkheid voor je werkzaamheden. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan specialismen en opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. We bieden je niet alleen een baan, maar ook een loopbaan. Groei door, vergroot je netwerk en maak kennis met het werkende leven binnen KPMG. Je kan bij ons starten als meewerk stagiair of als scriptant, en je scriptie schrijven bij één van onze kantoren.

Stage lopen

Ben jij als hbo'er of wo'er nieuwsgierig hoe het eraan toegaat bij ons? Je ervaart de volgende voordelen:

  • Ervaring opdoen bij één van de grootste Assurance- en Consultancybureaus in Nederland.
  • Je draait direct mee in een professioneel team van ervaren mensen.
  • Intensieve begeleiding door een KPMG'er. Tijdens je stage word je zowel door een stagebegeleider als een dagelijkse stagecoach begeleid. 
  • We beschouwen je als een volwaardige collega. 
  • Inclusief werkplek, laptop, stagevergoeding en onbeperkt koffie.
  • De duur, periode en het aantal uur per week zijn bespreekbaar.
     

We zijn altijd op zoek naar een grote verscheidenheid aan studenten. Je komt in aanmerking voor een stage bij KPMG als je in het (voor)laatste jaar zit van een universitaire studie of als je bezig bent met een hbo-opleiding. We zijn op zoek naar ambitieuze studenten met een analytische, technische, financiële of IT-gerelateerde achtergrond.

Manon en Marnix werken als cybersecurity consulants

Scriptie schrijven

Je kunt je scriptie schrijven bij KPMG als je in het (voor)laatste jaar zit van een universitaire studie. Je studeert bijvoorbeeld accountancy, (bedrijfs)economie, finance, (technische) bedrijfskunde, informatica, econometrie, financieel recht. Of je bent bezig met het laatste deel van je hbo-opleiding en studeert accountancy, bedrijfseconomie, hospitality management, marketing of communicatie.

Er zijn uiteraard nog veel meer studies waarmee je bij KPMG je scriptie kunt schrijven. Neem contact op met HR Recruitment voor meer informatie: recruitment@kpmg.nl

Relevante vacatures