Overslaan en naar de inhoud gaan

Commerciële en technische vaardigheden ontwikkel je snel

Jurriaan werkt als Associate Financial Services: ''Als Associate bij Valuations richt ik me op het begeleiden van fusies en overnames. We ondersteunen de klant vanaf het eerste moment en begeleiden bij een mogelijke aan- of verkoop van een bedrijf(sonderdeel).

Deals

Commerciële en technische vaardigheden ontwikkel je snel

Jurriaan werkt ruim drie jaar als Associate Financial Services: ''Als Associate bij Valuations richt ik me op het begeleiden van fusies en overnames. We ondersteunen de klant vanaf het eerste moment en begeleiden bij een mogelijke aan- of verkoop van een bedrijf(sonderdeel). Daarnaast houd ik me bezig met complexe waarderingsvraagstukken. Heel leuk is dat ik de ene dag bezig ben met het aankopen van een onderneming, terwijl ik de volgende dag een organisatie begeleid bij de verkoop. Zo zie ik twee kanten van de medaille. Het vereist ook dat je moet kunnen schakelen, en bovenal zorgt de variatie in het werk voor een snelle ontwikkeling van zowel mijn commerciële als mijn technische vaardigheden.

Als Associate heb ik te maken met een gevarieerde klantenkring. Ik werk voor zowel kleinere ondernemingen, als voor grote internationale organisaties. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze actief zijn in de bancaire sector, verzekeringswezen, vermogensbeheer of trust sector. Altijd wordt mijn werk op boardniveau besproken. Het is erg leuk en leerzaam om met de top van een bedrijf te sparren over strategieën, toekomstplannen en tactieken. Normaal gesproken werk ik aan een aantal projecten tegelijk, waarbij ik me meestal per dag of week focus op één project. Naast de inhoudelijke invulling van het werk is het team zelf erg belangrijk. Vaak zetten we de vrijdagmiddagborrel nog even door in de stad of gaan we een hapje eten. Ik neem graag het voortouw in sociale activiteiten en heb zo ook de organisatie van de wintersport en het kerstdiner voor mijn rekening genomen.''

 

Het is erg leuk en leerzaam om met de top van een bedrijf te sparren over strategieën, toekomstplannen en tactieken.

Jurriaan van den Hoven, Associate Financial Services

Join the human side of Finance

Bij KPMG kan je alle kanten op. Adviseer een breed palet aan klanten; vaak internationale ondernemingen. Van fusies en overnames, strategische vraagstukken en risk management tot aan digital sourcing en data-driven reporting. 

Bekijk jobs