Overslaan en naar de inhoud gaan

Leadership in the picture… met Berber Goedhart

In onze nieuwe serie “leaderschip in the picture”, interviewen we partners over hun leiderschap, drijfveren en hoe zij jong talent ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. In deze aflevering, interviewen we Berber Goedhart, Partner Data & Analytics.   

Algemeen

Berber in the picture

In “leadership in the picture” vragen we Berber Goedhart, Partner Data & Analytics naar haar visie op leiderschap. Mensen loslaten en ruimte geven, maar er wel altijd voor ze zijn. Dat zijn de woorden die de leiderschapsstijl van Berber omschrijven. Berber zorgt voor een vangnet wanneer dat nodig is.

Diversiteit is een onderwerp dat dicht bij Berber’s hart ligt. Inmiddels woont Berber in Amsterdam, maar ze is opgegroeid in het Noorden van ons land en heeft ook een deel van haar leven in Afrika gewoond. Het is dan ook niet gek dat ze regelmatig terug gaat naar Kenia, waar ze haar middelbare schooltijd heeft doorlopen.

Een teamspeler zijn, dat is iets wat Berber heel belangrijk vind aan collega’s. Je moet je thuis kunnen voelen, kunnen zeggen wat je wilt en jezelf kunnen ontplooien tot de persoon die je wilt zijn. Én natuurlijk moet je ook van gezelligheid houden. Berber’s advies voor young professionals: “Doe dingen die je leuk vind maar blijf jezelf ook uitdagen. Ga uit je comfortzone. En zorg dat hetgeen dat voor jou belangrijk is, dat je dat vind in de dingen die je doet.”

Berber overtuigt talent graag van haar vakgebied. In Data & Analytics kun je een kijkje nemen in de keuken van alle sectoren. Verder zit het echt aan de 'technology’ kant dat ondertussen de overhand neemt in de maatschappij. De opdrachten waar je aan werkt voor klanten bekijk je vanuit het business perspectief, dat houdt in dat je je zowel bezig houdt met de strategie als de implementatie. Dat maakt het juist súper interessant.

Samenwerken voor een goed doel

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Berber én waarvoor je haar ’s nachts mag wakker maken? Bekijk dan snel de video.

Data & Analytics, iets voor jou?

Ben jij enthousiast geworden en wil je werken in het team van Berber? Ontdek alle vacatures binnen Data & Analytics.

Solliciteer nu