Overslaan en naar de inhoud gaan

Work that matters: Anne’s story

KPMG collega Anne Hoefsloot (31 jaar) is Senior FS Audit en Young Board FS member. Als member van de Young Board zet Anne zich in om goed naar de wensen van de junior collega's te luisteren en deze te behartigen.

Algemeen

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Anne (Senior FS en Young Board FS member) is 31 jaar en werkt nu meer dan twee jaar bij KPMG. Anne is opgegroeid met wee oudere broers. Van haar ouders heeft ze meegekregen om mensen in hun waarde te laten, te respecteren hoe anderen zijn en ook vooral blij te zijn met jezelf.

Naast dat Anne Audit FS collega is, is ze ook lid van de Young Board. “Vanuit de Young Board vertegenwoordigen wij alle junior FS medewerkers. Wat wij proberen te doen is enerzijds te luisteren naar de wensen van de junior werknemers. En deze ook te delen met het management team. En daarnaast proberen wij ook oplossingen te bedenken als zij tegen problemen aanlopen.”

Anne’s tegeltjes wijsheid: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het is denk ik vaak makkelijker om te zeggen van ik doe het wel even alleen. Dan hoef je geen rekening te houden met agenda’s van anderen. Maar het is vaak beter om de discussie aan te gaan en ook de inzichten van anderen mee te nemen.”

Do work that matters

Ben je benieuwd naar Anne’s ‘life changing’ moment en haar allerbelangrijkste dijfveer? Luister dan naar haar inspirerende verhaal.