Overslaan en naar de inhoud gaan

lezen

Wie we zijn

KPMG Nederland is onderdeel van een wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren. In Nederland, waar Piet Klijnveld in 1917 de grond legde voor KPMG, zijn we nu met meer dan 3500 collega’s verdeeld over 12 kantoren. Samen werken we aan vooruitgang die goed is voor mens en maatschappij.

Wat we doen

Samen met onze klanten werken wij aan hun streven naar groei of progressie. Daarbij combineren we de nieuwste technologieën met wat we in die jaren hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Alles wat we doen, doen we vanuit onze waarden: Integrity, Excellence, Courage, Together en For Better.

Cultuur

Bij KPMG ontmoet je een open en informele cultuur. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid én de vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zowel professioneel als persoonlijk. Je groeit hard door de diversiteit aan opdrachten en de innovaties waarbij je betrokken bent. Met jouw talent en ambitie ben je bij KPMG op de juiste plek.

68

nationaliteiten bij KPMG Nederland

33

gemiddelde leeftijd

38

%

van de medewerkers is vrouw

Inclusiviteit & diversiteit

We streven naar een werkomgeving waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt, en waar plaats is voor alle collega's, ongeacht afkomst, leeftijd, geslacht of arbeidsbeperking. Een diverse en inclusieve cultuur leidt tot meer vertrouwen, meer groei en helpt ons op te komen voor wat juist is. 

Lees meer

Corporate Responsibility

Als omvangrijk bedrijf hebben wij een grote verantwoordelijkheid ten opzichte van de samenleving. Wij vinden het belangrijk om de maatschappij iets terug te geven en richten ons op verantwoord ondernemen.
Lees hier meer over onze initiatieven op het gebied van Corporate Responsibility.

Meer info