Overslaan en naar de inhoud gaan

Dit is werken bij FRM

lezen

Dit is werken bij FRM

Wil jij jouw horizon verbreden en samen met onze klanten uit de financiële sector hun performance naar het volgende niveau brengen door in te spelen op ontwikkelingen op het gebied van data, technologie en regelgeving? Een sleutelrol pakken in het samenbrengen van stakeholders door het combineren van inhoudelijke kennis met communicatieve skills? Binnen het Financial Risk Management Team van KPMG werk je in een multidisciplinaire omgeving met enthousiaste en ambitieuze professionals aan grote en kleine opdrachten voor klanten uit de bancaire sector, verzekeraars, pensioenfondsen en vermogensbeheerders. Lijkt dit je wat? Dan is het KPMG FRM team zeker iets voor jou!

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Together for Better: wij geloven in de kracht van teamwork, impact maak je samen wanneer kennis en menselijk inzicht samenkomen.
  • KPMG FRM adviseert klanten in zowel de publieke als private sector, onze oplossingen strekken tot over de landsgrenzen.
  • Bij KPMG wordt je uitgedaagd om je te blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied.
Collega’s worden vrienden, die je elke dag opnieuw uitdagen interesses en kwaliteiten te ontdekken en het beste uit jezelf te halen.

Amy Dofferhoff & Puck Veeling, beiden Senior Consultant

Blog: Collega’s Peter en Luuk geven met hun team een impuls aan de innovatie binnen het Actuariaat

Met de introductie van Solvency II en IFRS 17 wordt het actuariaat gedwongen innovatief te zijn. Peter en Luuk geven met het KPMG Integrated Insurance Platform een impuls aan die ontwikkeling.

Lees hier de blog

Interesse in een kennismaking?

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een keer kennismaken? Neem dan contact op met de recruiter hieronder.

Interesse?
Let’s meet Céline van der Kooi

Relevante vacatures