Overslaan en naar de inhoud gaan

Digital Audit traineeship

lezen

Digital Audit

Als digital audit trainee werk je aan digitalisering en innovatieve oplossingen en past deze gelijk toe in de praktijk. Je werkt 60% van de tijd aan audit-opdrachten samen met jouw teams en klanten. De andere 40% van de tijd besteed je aan digitalisering en innovatie. Je helpt andere collega's met de implementatie van data analyses en andere innovatieve tooling van KPMG. Je werkt nauw samen met de afdeling Digital Assurance & Innovatie aan het bedenken en ontwikkelen van oplossingen voor de toekomst. Je past deze kennis ook direct toe in de praktijk. Je volgt de opleiding tot registeraccountant en volgt daarnaast diverse trainingen gericht op de audit van de toekomst, zoals data science, data & analytics, robotisering, machine learning/Artificial intelligence (AI).

Elleke: "Wij zijn de schakel tussen audit en technologie: we maken de vertaalslag voor collega’s en bieden vanuit de praktijk oplossingen aan. Om de combinatie van audit en innoveren goed te kunnen doen, is het belangrijk dat je ondernemend bent. Je moet nieuwsgierig zijn naar hoe het beter kan en kansen grijpen als ze zich voordoen. KPMG geeft ons veel ruimte hierin; innovatie staat hoog in het vaandel.”

Bekijk de vacature

Waar zijn we trots op

  • We werken aan innovatie oplossingen om de kwaliteit van de jaarrekening controle van onze klanten continue te kunnen blijven verbeteren.
  • We zijn een enthousiaste community van digital auditors binnen KPMG. We organiseren leuke activiteiten, zoals hackathons en borrels.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je krijgt een coach, een ervaren digital auditor, en een mentor, senior manager of partner.
Ik werk aan innovatieve oplossingen en pas dit gelijk toe in de praktijk.

Aiman Bentohami, Senior Audit

Come as you are

KPMG collega ‍Aiman Bentohami (27) is senior audit trainee en zet zich binnen en buiten KPMG in voor het belang van diversiteit en inclusie. Benieuwd naar wat hem drijft en hoe hij zich inzet? Luister naar zijn persoonlijke en inspirerende verhaal.