Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Cyber Security & Data Privacy!

lezen

Dit is werken bij Cyber Security & Data Privacy

In het Cyber Security team werk je samen met de meest aansprekende bedrijven om hen weerbaar te maken tegen de cybersecuritydreigingen van vandaag en morgen en hun gevoelige gegevens te beschermen. Van het ontwikkelen en uitvoeren van een Cyber Security-roadmap tot het versnellen van de energietransitie en het hacken van grote online retailers én een boorplatform op zee, om deze vervolgens te beveiligen tegen cyberdreigingen. Wij adviseren onze klanten van byte tot boardroom en helpen hen een échte impact te maken op de wereld om ons heen.

Bekijk alle vacatures

Hier zijn we trots op

  • Bij Cyber Security & Data Privacy helpen wij onze klanten risico’s in kaart te brengen en te minimaliseren.
  • Wij zijn wars van bangmakerij binnen de Cyber Security-markt: wij geven onze klanten bruikbare perspectieven om Cyber- en Privacy-uitdagingen aan te pakken met inzet van technologie.
  • Cyber Security is belangrijker dan ooit! Onze projecten dragen bij aan een veiligere maatschappij.
  • We verbeteren de beveiliging van de grootste online retailers zodat iedereen veilig online kan winkelen.
  • We bedienen zowel grote multinationale organisaties als kleinere topbedrijven in het mkb.
  • We zijn een dynamisch team waarbinnen veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
  • Wij hebben veel aandacht voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de training en opleiding die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen volgens jouw persoonlijke groeipad.
Meret
KPMG geeft je de mogelijkheid om te ondernemen. Als je ergens zelf achteraan gaat, is er veel mogelijk. Daarnaast krijg ik alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen als Cyber Security specialist.

Meret Keeris - Senior Consultant CyberOps

Wat doen we in dit team?

Binnen het Cyber Security & Data Privacy team van KPMG ontzorgen wij onze klanten van A – Z bij hun Cyber Security- en Data Privacy-vraagstukken. Wij helpen organisaties met het in kaart brengen van hun cyber security risico’s, het vaststellen van het huidige en geambieerde volwassenheidsniveau en grote transformationele programma’s om van het huidige naar het geambieerde niveau te komen.

Wij testen de beveiliging (ethical hacking / red teaming / TIBER / ZORRO) van een simpele website tot een olieboorplatform. Ook implementeren wij security-oplossingen zoals identity access management, security operations centers en diverse cloudoplossingen (zoals Microsoft, AWS, Google). Daarnaast helpen wij onze klanten bij hun privacyvraagstukken: van een enkele Data Protection Impact Assessment tot de implementatie van een privacyoplossing zoals OneTrust of de uitvoering van een privacyprogramma dat meerdere jaren in beslag neemt. Welke complexe vraag een klant ook heeft, wij geven de klant praktische en uitvoerbare adviezen. Maar liever nog helpen wij actief om het probleem van de klant op te lossen of de uitdaging aan te gaan.

Aan welke projecten werken we?

  • Grote miljoenenprojecten (transformationele multi-jaarprogramma's bij multinationals), maar ook hele kleine (testen van een website van een ziekenhuis) en alles daartussenin.
  • Vooral binnen sectoren als Finance, Consumer & Retail, Energy & Natural Resources, Construction and Overheid.
  • Wij werken binnen het Cyber Security & Data Privacy team in multidisciplinaire teams, maar we werken ook samen met andere teams binnen onze adviespraktijk.

Video: Veel aandacht voor ontwikkeling in internationale context

Als je aan onze KPMG'ers vraagt wat ze leuk vinden aan het werken bij Cyber & Privacy zullen ze naar alle waarschijnlijkheid ook de opleidingsmogelijkheden en de internationale context noemen. Het Nederlandse Cyber team organiseert al jaren de Cyber Bootcamp en Hacknet. Meerdaagse events waar de internationale Cyber & Privacy community binnen KPMG samenkomt. Hiermee is het Nederlandse team een belangrijk onderdeel van de internationale Cyber & Privacy communiy van KPMG wereldwijd.