Overslaan en naar de inhoud gaan

Let's meet Cyber Security & Data Privacy!

lezen

Dit is werken bij Cyber Security & Data Privacy

Werk samen met de meest aansprekende bedrijven om hen weerbaar te maken voor de Cyber Security-dreigingen van vandaag en morgen en hun gevoelige gegevens te beschermen. Van het ontwikkelen en uitvoeren van een Cyber Security-roadmap tot het versnellen van de energietransitie en hacken van een boorplatform op zee. Wij adviseren bedrijven van byte tot boardroom en zo maken wij échte impact op de wereld om ons heen.

Voor de starters: Nog geen idee waar jij je op wilt ontwikkelen? Geen probleem! Bij ons krijg je de kans te werken aan diverse opdrachten zodat je veel verschillende ervaringen opdoet in korte tijd.

Bekijk alle vacatures

Click here if you would like to read this page in English.

Hier zijn we trots op

  • Bij Cyber Security & Data Privacy helpen wij onze klanten met hun meest confidentiële projecten.
  • Wij zijn wars van bangmakerij binnen de Cyber Security-markt: wij geven onze klanten handelingsperspectief om de Cyber- en Privacy- uitdagingen aan te gaan.
  • Cyber Security is belangrijker dan ooit! Onze projecten dragen bij aan een veiligere maatschappij.
  • We bedienen zowel grote multinationale organisaties als kleinere top-MKB-bedrijven.
  • Wij hebben veel aandacht voor persoonlijke groei. Bij ons krijg je de training en opleiding die je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen volgens je persoonlijke groeipad. Dit kan met trainingen op gebied van consultancy skills en technische kennis.
  • We zijn een jong en dynamisch team waarbinnen veel sociale activiteiten worden georganiseerd.
Meret
KPMG geeft je de mogelijkheid om te ondernemen. Als je ergens zelf achteraan gaat, is er veel mogelijk. Daarnaast krijg ik alle ruimte om mezelf verder te ontwikkelen als Cyber Security specialist.

Meret Keeris - Senior Consultant CyberOps

Wat doen we in dit team?

Binnen het Cyber Security & Data Privacy team van KPMG ontzorgen wij onze klanten van A – Z bij hun Cyber Security- en Data Privacy-vraagstukken. Wij helpen organisaties met het in kaart brengen van hun cyber security risico’s, het vaststellen van het huidige en geambieerde volwassenheidsniveau en grote transformationele programma’s om van het huidige naar het geambieerde niveau te komen.

Wij testen de beveiliging (ethical hacking / red teaming / TIBER / ZORRO) van een simpele website tot een olieboorplatform. Ook implementeren wij security-oplossingen zoals identity access management, security operations centers en diverse cloudoplossingen (zoals Microsoft, AWS, Google). Daarnaast helpen wij onze klanten bij hun privacyvraagstukken: van een enkele Data Protection Impact Assessment tot de implementatie van een privacyoplossing zoals OneTrust of de uitvoering van een privacyprogramma dat meerdere jaren in beslag neemt. Welke complexe vraag een klant ook heeft, wij geven de klant praktische en uitvoerbare adviezen. Maar liever nog helpen wij actief om het probleem van de klant op te lossen of de uitdaging aan te gaan.

Aan welke projecten werken we?

  • Grote miljoenenprojecten (transformationele multi-jaarprogramma's bij multinationals), maar ook hele kleine (testen van een website van een ziekenhuis) en alles daartussenin.
  • Vooral binnen sectoren als Finance, Consumer & Retail, Energy & Natural Resources, Construction and Overheid.
  • Wij werken binnen het Cyber Security & Data Privacy team in multidisciplinaire teams, maar we werken ook samen met andere teams binnen onze adviespraktijk.

Subteams

Cyber Strategy & Risk

Wij helpen organisaties met het in kaart brengen van cybersecurityrisico's en het verbeteren van cybersecurity risk management. We ondersteunen met het uitvoeren van verbeterprogramma's, maken strategieën en doen onderzoek naar cybervolwassenheid.

Data Privacy

Wij adviseren nationale en internationale klanten over privacyvraagstukken, de impact van privacywet- en regelgeving en hoe zij om kunnen gaan met privacyrisico’s.

Cyber Assessments

Wij worden door onze klanten gevraagd om de beveiliging van hun organisatie te testen door vanuit het perspectief van een hacker te kijken naar hun omgeving door middel van penetratietests en red teamings op uiteenlopende omgevingen.

Cyber Operations

Wij leveren ook de oplossing! Bijvoorbeeld beter zicht op dreigingen (security monitoring op basis van AI), een veilige cloudomgeving (Microsoft, AWS, Google) en grip op digitale identiteiten (Identity & Access Management).

Video: Veel aandacht voor ontwikkeling in internationale context

Als je aan onze KPMG'ers vraagt wat ze leuk vinden aan het werken bij Cyber & Privacy zullen ze naar alle waarschijnlijkheid ook de opleidingsmogelijkheden en de internationale context noemen. Het Nederlandse Cyber team organiseert al jaren de Cyber Bootcamp en Hacknet. Meerdaagse events waar de internationale Cyber & Privacy community binnen KPMG samenkomt. Hiermee is het Nederlandse team een belangrijk onderdeel van de internationale Cyber & Privacy communiy van KPMG wereldwijd. 

Interesse?
Let’s meet Jeroen Booij